Ποιοι είμαστε 8

Παπούτσια γυναικεία

Παπούτσια γυναικεία, ανδρικά για κάθε στυλ και γούστο

Λίγα λόγια για μάς…

Με πάνω από 10 χρόνια παρουσία στον χώρο των υποδημάτων, αποφασίσαμε να διευρύνουμε την δραστηριοτητά μας στο online shopping και να φέρουμε τα προϊόντα μας κοντά σας με ένα κλικ. Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις αλλά και την άνεσή σας προσφέρουμε επιλογές για γυναικείο και ανδρικό υπόδημα που αφήνει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με ένα χαμόγελο. Απλά σκεφθείτε το outfit που θέλετε να δημιουργήσετε κι εμείς θα σας παρέχουμε γρήγορα και εύκολα τα κατάλληλα παπούτσια.

Στο Gruppo 24 τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη για υψηλή ποιότητα και άνεση σε συνδυασμό με κομψότητα. Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι Ελληνικής κατασκευής, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα κομμάτια από brands  του εξωτερικού.

Σκοπός μας  είναι να σας εξυπηρετούμε καθημερινά και να σας στέλνουμε στο σπίτι σας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακολουθείστε μας στα social media για τα τελευταία trends και τις προσφορές του Gruppo 24.  Επείδή όμως μας αρέσει κι εμάς να παρακολουθούμε την ικανοποίηση των πελατών μας και διαδικτυακά μην ξεχάσετε να κάνετε τον λογαριασμό μας tag σε facebook και instagram και να χρησιμοποιείτε το hashtag #gruppo24shoes.